СГРАДА 1 В "ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР ЕВРОПА"

За фирмата

БНК е дружество с ограничена отговорност регистрирано през 1991 година. В продължение на 16 години основният предмет на дейност на фирмата беше duty free търговията. Фирмата ни беше официален вносител и дистрибутор на продуктите на Philip Morris, Karelia, Russian Standard, William Grant's, Fratelli Branca и други за duty free търговията в България.

Сега част от екипа на БНК работи в направление внос и дистрибуция на алкохолни напитки. В момента сме единствен вносител за България на руската водка Легенда Кремля, Елит и Кремлëвка. Вносители сме и на високо качествените вина на Chateau D'Esclans. Също така внасяме и добре известните вина на Albert Bichot. Поддържаме повече от 100 вида вина и над 200 вида високо алкохолни напитки, които предлагаме на дистрибутори и големи крайни клиенти.

В лицензираните ни складове – митнически и данъчен – може да приемаме и складираме стока, както от Европейския съюз, така и от страни извън него.

През последните години успяхме да изградим четири нови сгради – Сграда 1, Сграда 6, Сграда 11 и Сграда 15 – като част от Търговски комплекс "Европа". Сграда 6 и Сграда 15 предлагат модерни складове и офиси при строителството, на които са използвани най-съвременните материали и технологии. Сграда 15 бе отличена с първа награда на престижния конкурс организиран от Градът Медиа Груп "Сграда на годината 2011" в раздел "Многофункционални комплекси". Сграда 15 е сертифицирана по стандарта BREEAM – английски стандарт за устойчиви сгради с оценка very good. А най-новата ни сграда – Сграда 1 в Търговски комплекс Европа е първата в България получила сертификата BREEAM на етап проект. В нея освен първокласни офиси и складове има и уникална многофункционална спортна зала, зала за събития, кафе-бистро, луксозен ресторант, офиси на банки, магазини.

На собствен терен, от двете страни на бул. "Брюксел" сме изградили 8 уникални билборди тип "Лястовица" с размери 8,33/3,36 м. Освен това разполагаме и със собствени стандартни билборди тип "Пиза" 4/3 м, които се намират на бул. "Искърско шосе" и бул. "Христофор Колумб".